Teknologi fører til udvikling, og vi bliver bedre af innovation.

1. november 2021 er den første "Iværksætterdag" i vores lokation.For at vise udviklingen af ​​virksomheder, den 2. november, den 17. live-udsendelse begivenhed af "Vidne Qingdao" indgået virksomheder.
Det tredje stop for denne begivenhed kom til Qingdao Xinguangzheng Steel Structure Co., Ltd. Det udtrykker de store resultater i konverteringen af ​​ny og gammel kinetisk energi, innovativ udvikling og udvikling af høj kvalitet om vores virksomhed.

præfabrikeret bygningsfabrik

Qingdao Xinguangzheng Steel Structure Co., Ltd, grundlagt i 1997. Efter mere end 20 års konstant udvikling er det blevet en højteknologisk, diversificeret, udadvendt og international virksomhed, der integrerer stålkonstruktionsfremstilling, R&D, produktion, installation og konstruktion med en stop service.Det var blevet noteret på New OTC Market i 2015. Og blev anerkendt som High Tech Enterprise i 2011, mens Technologically Advanced Enterprises i 2021.

Med stærke tekniske kapaciteter og rig erfaring inden for stålkonstruktionsområdet har Xinguangzheng ikke kun opnået førsteklasses kvalifikation til professionel kontrahering af stålkonstruktionsteknik og førsteklasses kvalifikation til kinesiske stålkonstruktionsfremstillingsvirksomheder, men har også vandtæt og anti-korrosion isoleringsteknik, bygningsdekorationsteknik, konstruktion af gardinvægge og bygningskonstruktion.Kvalifikationer såsom generel entreprise er inkluderet i byggeindustriens moderne produktionsgrundlag i Shandong-provinsen.Virksomheden har i øjeblikket to store forretninger, stålkonstruktionen hele byggesystemet og fjerkræ hele byggesystemet, vi påtager os forskellige typer stålkonstruktionsbygninger og husdyravlsprojekter.Det har deltaget i projektet i Jiaozhou International Airport, Qingdao Metro og Qingdao Aviation Design Institute, Huaweis små byer, Haier og Hisense, og dannet strategiske partnerskaber med store indenlandske virksomheder såsom China Construction, China Railway, New Hope Group og Muyuan Selskab.

Stålbygningsproducent

For at udvide markedet ombord har vi opnået CE-certificering (EN1090-certifikat), internationalt seniorcertifikat for almindelig stålstruktur og kvalifikationscertifikat for Contracting Foreign Projects-ledelse, vi har opnået CE-certifikat og har samarbejdet med B&R-lande længe før. produkter og byggeydelser er blevet eksporteret til mere end 80 lande i Asien, Afrika, Nord- og Sydamerika, Oceanien, Europa osv., og vi har etableret joint ventures i Indien og Etiopien, der danner et allround strategisk samarbejde med kunder i Filippinerne , Algeriet og andre lande.

byggematerialefabrik

Vi har virksomhedsprincippet: At perfektionere sig selv og skabe rigdom ved at tage social udvikling som sit ansvar;virksomheden, en platform;og dets team, kernen i udvikling.Vi har også virksomhedens mission om "Gennelse af samfundet, gøre personalet succesfuldt og give kunderne glæde, og dermed være en virksomhed med varig vitalitet".Med virksomhedsudsigten (At være det øverste mærke af stålstruktur-helhussystem i verdenAt være det bedste mærke inden for husdyrholdssystem i hele verden),vores virksomhed vil udvikle sig omfattende og så hurtigt, som den kan, hvilket vil være det samme med vores samfund.


Indlægstid: 10-november 2021