Nyheder om projekter, vi påtager os— Haibaili 1,50MW distribueret fotovoltaisk elproduktionsprojekt

Fejr varmt Haibaili 1.50MW distribueret fotovoltaisk elproduktionsprojekt, der fuldfører konstruktionen.
Det er det første fotovoltaiske elprojekt, vi påtager os, projektet er placeret i parken i Hai Bai Li Electrical Appliance Co., Ltd, Fuchen Road 2, Pingdu by.
Projektets samlede installerede kapacitet er 1500kw, og den samlede elproduktion på 25 år er 47,02 millioner kwh.

I de senere år, som en vedvarende og ren energi, har solcellekraft tiltrukket sig mere og mere opmærksomhed og anvendelse.Samtidig er det tekniske niveau for solcelleenergiproduktion også hurtigt blevet udviklet og forbedret.Solcelleproduktion breder sig hurtigt til alle provinser, byer og amter.Især nu er distribueret fotovoltaisk elproduktion kraftigt fremmet.Flere og flere ejere har installeret solcelleanlæg på taget af deres egne stålkonstruktionsanlæg

stål konstruktion
fotovoltaisk kraft stålkonstruktion bygning

Med fordelene ved stålkonstruktionsbygning nedenfor, kan det bringe store fordele for køberne:
1. Hovedstålrammen har en lang levetid, kan opnås i 100 år, og kan genbruges i 100%, mens de fleste andre materialer i bygningen også kan genbruges.
2. Det kan konstrueres på kort tid, kan spare arbejdsomkostninger og energi.
3.Baseret på karakteren af ​​let vægt er det meget mere økonomisk end betonbygning.
4.Baseret på den industrielle tilstand af "stålstruktur+", er kombinationen af ​​fotovoltaisk elproduktion og stålkonstruktion mere miljøvenlig og energibesparende, og det er også tendensen til den fremtidige videnskabelige og teknologiske udvikling.
Som en velkendt stor stålkonstruktionsvirksomhed producerer Xinguangzheng ikke kun højkvalitets stålkonstruktionsprodukter, men fortsætter også med at innovere, stole på stålkonstruktion, virksomheden har konstant innoveret i nye produkter, nye teknologier, nye modeller og nye formater, og har løbende realiseret "stål struktur hele huset system" Nye gennembrud.Og dette er et godt eksempel.

solenergi stålbygning
stålbygning

Indlægstid: 26. september 2021